tirsdag 20. november 2012

Bel Matrimonio in Toscana

Eller, Vakre Bryllup i Toscana som det heter uten Google translate :) Vi er så glade for vårt samarbeid med 2Italia som gir oss muligheten til å tilby lekre bryllup i Lucca.

2Italia består av Kristin og Kåre Myhre som har bodd i Lucca i 12-13 år og kjenner alt (fra a til å) som er nødvendig med gjennomføringen av bryllup. I tillegg har de to medarbeide Trine Edvardsen og Jone Grini (også bosatt i Lucca).
 
 
Bildene dere ser i dette innlegget er fra Villa Baldaccini. Flott beliggenhet og opparbeidet areale tilhørende villaen, 10 min. unna Lucca sentrum og mulighet for dagsturer til stranden. Her kan både sermoni og selskap foregå i hagen (er også et kapell i nærhet av villaen som kan brukes).
Villaen har 6 soverom og 10-12 sengeplasser, en flott mulighet å leie hele Villa Baldaccini til bryllup og ha de nærmeste venner/familie boende sammen med dere. Med morgenbad i dette deilige bassenget, frokost servert under oliventrærne og herlige lunsjer og middager i hagen. Vakre Bryllup og 2Italia ordner dette med italienske kokker etter ønske fra dere.
 

 
Bildet under viser antipasto servert nedenfor villaen, i et bryllup de arrangerte i juni. Ved at Vakre Bryllup samarbeider med 2Italia gir vi en unik mulighet til kontinuerlig oppfølging helt fra den spede start i planleggingen til reisens slutt. Jeg giftet meg selv i Italia og vet hvor viktig det er å føle seg trygg og ivaretatt. At alt går som det skal og at dere får det som dere vil. Ved at Vakre Bryllup tar hånd om dere og planlegging i Norge og passer på at deres ønsker blir formidlet riktig ned til Italia og 2italia ivaretar dere, sikrer dagen og turen etter deres ønsker. Kvalitetsikrer vi et flott bryllup etter deres ønsker og preferanser. 
Trygghet, forutsigbarhet og trygghet igjen er viktig for at dere kan senke skuldrene, slappe av og bare nyte bryllup og reise i Italia. Dette gjør vi vårt ytterste for å sikre.



 
Det er bare fantasien som setter stopper for hvordan vi organiserer og setter opp vielse og selskap på Villa Baladaccini. Med Vakre Bryllups kreativitet og innsikt i hva som foregår på brylupssiden og 2Italias kontakter og dedikasjon i Toscana skaper vi sammen deres drømmedag.
 



 
 

For mer informasjon om Villa Baldaccini, andre venues og utflukter vi tilbyr i Toscana, ta kontakt med Vakre Bryllup på e-mail; nina@vakrebryllup.no. Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Bilder er lånt fra 2Italia
 
Hilsen Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar