søndag 4. november 2012

Hagebryllup



Hvordan style en vanlig hageflekk til et vakkert location for vielse og bryllupsfest?
Det ligger mye bra inspirasjon ute på nett, og med små enkle grep kan selv en ordinær hageflekk forvandles til et romantisk location for bryllup. 
  
 

 
 
Hva med å plante og dyrke frem egne blomster til bryllupet? Økologisk og enestående! Du mangler kanskje drivhus? Vakre Bryllup har drivhus til disposisjon og en dyktig gartner som stiller med veiledning og hjelp på dette området.
 
 
  
 
 
Lyslenker er med på å skape en herlig lun stemning utover kvelden.
 
 
 
Vi elsker denne kreative midtgangen!
 
 
 
 
En romantisk bue setter en flott ramme for vielsen. En slik kan dere leie av Vakre Brylup, og vi setter den opp der dere skulle ønske.


 
Dere tenker kanskje at det er risky å planlegge utebryllup i Norge? Skulle dere være så uheldig og se at himmelen kommer til å åpne seg på bryllupsdagen har vi mulighet til å sette opp telt på kort varsel. Enten om dere ønsker telt over vielsen og flytte inn i tilhørende lokale til festen. Eller et stort oppvarmet telt og fortsette festen ute.
Ved å bruke Vakre Bryllup som deres bryllupsplanlegger er dere sikret kvalitet, profesjonalitet og muligheten til å bruke tiden på det dere selv ønsker i forhold til bryllupet. Med vårt store kontaktnett og samarbeidspartnere skaper vi i samarbeid med dere en perfekt ramme for deres store dag. Send mail for et uforpliktende møte: nina@vakrebryllup.no .
Bilder fra Google og Simply Bloom Photography
 
Hilsen Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar