mandag 12. november 2012

Bryllupsmesse

Søndag 27. januar 2013 skal Vakre Bryllup arrangere bryllupsmesse i disse flotte og historiske lokalene i Fredrikstad. Gamle Fredrikstad Motorfabrikk eller FM08 er et unikt og flott lokale vi samarbeider tett med. Håper å arrangere mange bryllup her i tiden som kommer, å ha messen her var et enkelt valg.
 
 
 
På messen kommer Vakre Bryllup til å stolt vise frem sine samarbeidspartnere. Så også dere kan se hvor bra de er! Det vil bli underholdning av fantastiske Maria Mohn. 
 
Foto: Maria Mohn
 
 
På fotografsiden har vi fått med oss denne dyktige og herlige karen Jan Ivar Vik. Jan Ivar er opprinnelig fra Oslo, men har de 2 siste årene vært bosatt i Sarpsborg. Bildene hans kommer til å vises på storskjerm hele kvelden :) Vi er kjempeglade for å ha med Vik Foto på laget.
 

Lars Gulbransen (Manager og Chef) og Henrik Svensson (Kjøkkensjef)står for maten på den nye resturanten Fabel som åpner i Litteraturhuset Fredrikstad 01. desember. Fabel er utenomjordiske måltider til jordnære priser (sitat; fabel.no) les mer om Fabel, Lars og Henrik her. Vi gleder til utsøkte smaksprøver fra Fabel på messen.
 
 
 
 
Om vi er riktig heldige kommer denne flotte kvinnen med sine fantastiske brudekjoler for å delta på messen. Tina Steffenakk Hermansen eller TSH lanserte sin første brudekjolekolleksjon i år. Den tok pusten fra de fleste under Oslo Fashionweek i august, med mye blomster og en herlig vintagelook elsker Vakre Bryllup disse kjolene. Jeg skal selv inn til Frogner og Tina på torsdag, får vi henne på messen kommer det selvfølgelig et innlegg på det før neste helg!
 
 Foto: Petter Sørnæs

Kunne DU tenke deg en tur til FM08 på messe? Følg med her i tiden fremover. Det er et begrenset antall plasser så det blir førstemann til mølla! Ellers blir det selvfølelig flere stands, mer om dem senere når alle er på plass. Vi Gleder oss STORT til Bryllupsmessen :)
 
Hilsen Nina
Vakre Bryllup - Din Bryllupsplanlegger
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

6 kommentarer:

  1. Plass til deg er herved holdt av Stine ;)

    SvarSlett
  2. Så bra Potrina, du nu er skrevet opp :)

    SvarSlett
  3. Hei! Jeg vil gjerne ha med en gifteklar venninne om det er mulig?

    SvarSlett
  4. Hei Potrina :) Det er selvfølgelig mulig, skriver dere opp. Så kommer det mer info senere her og på Vakre Bryllup facebookside ang tidspunkt og inngangspenger til messen :)

    SvarSlett