fredag 19. oktober 2012

Mohn Musikk & Management

Vakre Bryllup (nye navnet på firmaet) kan stolt medele at jeg har sikret meg en flott samarbeidspartner på musikkfronten.
Mohn Musikk & Management!

Foto: Moa Engelbrektsson
 
Ekteparet Ole-Henrik og Maria Mohn er begge utdannede musikere fra Norges Musikkhøgskole og har bred erfaring fra både store og små scener.  Du husker kanskje Maria fra Idol 2011? Hvor hun forøvrig var blandt de 10 beste og kom seg helt opp på 6. plass! 

 

Ole-Henrik og Maria Mohn er dyktige musikere med et bredt kontaktnett innenfor musikkindustrien. De kan etterkomme de fleste ønsker dere måtte ha. Sammen finner vi fram til de perfekte musikkinnslagene på den store dagen.

Foto: Morgan Nicholaisen



Så, i tillegg til at de er flotte artister både sammen og hver for seg tar de nå på seg oppgaven med å finne de rette musikerne til akkurat dere. Om det musikk til vielse, taffel musikk eller bryllupsfesten. Små eller store artister , Mohn Musikk & Management tar oppgaven.

Foto: Andreas Ulvo
 
Vakre Bryllup kommer i tiden fremover å indtrodusere mange flotte samarbeidspartenere.
Syntes dere det er mye å tenke på i forhold til bryllupet? Jeg har samlet sammen et dyktig team som sammen med meg er med på å skape drømmebryllupet. Ta kontakt på mail for et uforpliktende møte.
 
 
Hilsen Nina





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar